1) Uw advocaat en haar kantoor

Meester Nancy Wante baat haar kantoor in persoonlijke naam uit. De zetel van het kantoor is gevestigd te 9890 Gavere, Scheldestraat 8. Het ondernemingsnummer van Meester Nancy Wante is 0812.596.516. U kan Meester Nancy Wante bereiken via : advocaat.nancywante@skynet.be. De beroepsaansprakelijkheid van Meester Nancy Wante is verzekerd bij AMLIN Europe NV via Vanbreda Risk & Benefits.

2) Uw advocaat en haar dienstverlening

U kan bij Meester Nancy Wante terecht voor onder meer volgende diensten : huurgeschillen, echtscheidingen, erfenissen, familierecht, bouw- en aannemingsrecht De overeenkomst die u met Meester Nancy Wante sluit, is aan het Belgisch recht onderworpen en voor gebeurlijke geschillen is enkel het Vredegerecht van het Kanton Merelbeke of de Rechtbank van Eerste Aanleg te Gent of de Rechtbank van Koophandel te Gent, bevoegd.

3) Beroepsregels en gedragscodes

Meester Nancy Wante is ingeschreven bij de Orde van Advocaten Balie Gent. Zij is onderworpen aan de reglementen van de Orde van Vlaamse Balies, die geraadpleegd kunnen worden op http://www.advocaat.be/Page.aspx?genericid=87, alsook aan de reglementen van de balie die geraadpleegd kunnen worden op www.balie-gent.be.

4) Voor informatie en bij klachten

Voor verdere informatie te bekomen of indien u een klacht heeft, kan U Meester Nancy Wante contacteren : - via post op het adres : Scheldestraat 8 te 9890 Gavere - via fax op het nummer : 09/390.89.64 - via e-mail op het adres : advocaat.nancywante@skynet.be - of via telefoon op het nummer : 09/384.22.85.

5) Modelcontract met uw advocaat

Wij stellen ook steeds een modelcontract ter beschikking, waarin de belangrijkste verbintenissen tussen de cliënt en advocaat schriftelijk worden vastgelegd. Het modelcontract is niet verplicht. Het modelcontract vindt u hier.

Wenst u graag meer informatie? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen en bel 09 384 22 85!

Advocaat
Advocaat
press to zoom
Advocaat erfrecht
Advocaat erfrecht
press to zoom
advocaat echtscheiding
advocaat echtscheiding
press to zoom
1/2

Advocatenkantoor Nancy Wante BV

Dienstverlening en wettelijke informatie van uw advocaat in Gavere